Naturalis® koudschuim camper matras

Naturalis koudschuim is een milieuvriendelijk en innovatief product om het comfort binnen het koudschuim assortiment te verrijken. Naturalis is een schuim waarbij een deel van het fossiele materiaal is vervangen door de natuurlijke olie: ricinus olie, wat ook bekend staat als ‘castor olie’. Ricinus olie is volledig biologisch afbreekbaar.

U kunt comfortabel slapen op een matras die ook nog eens bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk. Wat wilt u nog meer? Oh, dat de matras voldoet aan de strenge Certipur certificaat normen natuurlijk. Want dat doet ‘ie!

Ligcomfort

De medium variant van dit matras is zeer geschikt voor slapers tot een gewicht van 100 kg. Het ligcomfort van dit unieke matras valt het beste te omschrijven als een medium soepel ligcomfort: niet te hard, niet te zacht en een perfecte ondersteuning. Slapers boven de 100 kg adviseren wij om te kiezen voor het de stevige variant van dit type matras. Dit om het maximale beoogde comfort blijvend te realiseren. Of voor u een stevig of juist een medium matras meer geschikt is, is naast fysieke kenmerken ook sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.